Történetünk

Varázslatos zen hangulat

Az almavida egy spirituális és meditációs webshop, amely hazánkban egyedülállóan különleges fa alapú mini zen kertek készítésével kezdte el működését. Egy asztali japánkert nem csak csodálatos dekoráció, hanem az aktív meditáció gyakorlásának terepe is. A kezdeti sikerek láttán bővíteni kezdtük a webshop kínálatát, hogy elvigyük mindenki otthonába a varázslatos zen hangulatot a nap minden percében.

Zen kert natúr és barna
zen kert gereblye

Az első találkozás

Már régebben is ismertük a buddhizmusból gyökerező japánkertek, vagy ismertebb nevükön a zen kertek csodálatos világát, ám egy nap rábukkantunk az interneten egy számunkra addig ismeretlen dologra. Egy valódi zen kert mintájára létrehozott mini zen kertet találtunk, így elhozva a zen kertek harmonikus és nyugtató világát az otthon melegébe. Azonnal megfogott minket az a varázslatos hangulat, amit ez a kis kertecske sugárzott. 

Az első találkozás

Már régebben is ismertük a buddhizmusból gyökerező japánkertek, vagy ismertebb nevükön a zen kertek csodálatos világát, ám egy nap rábukkantunk az interneten egy számunkra addig ismeretlen dologra. Egy valódi zen kert mintájára létrehozott mini zen kertet találtunk, így elhozva a zen kertek harmonikus és nyugtató világát az otthon melegébe. Azonnal megfogott minket a varázslatos zen hangulat, amit sugárzott ez a kis kertecske. 

zen kert gereblye

Az almavida születése

 Hiába keresgéltünk az interneten, sehol sem találtunk egyetlen egy szép és igényes mini zen kertet sem, ami dekorációként is megállná a helyét a lakásban. Elhatároztuk, hogy csinálunk egyet magunknak, a saját ízlésünk szerint. Az elkészült kert láttán úgy döntöttünk, hogy mások otthonába is szeretnénk elvinni a zen kertek világát. Ekkor született meg az almavida gondolata. 

zen kert homok
Békés sárkány zen kert

A "felnőtté válás"

A gondolat megszületése és a webshop létrehozása között óriási idő telt el, a rengeteg nehézség miatt. Az álmainkat azonban nem adtuk fel, és végül hosszú idő után sikerült elindítanunk az oldalt. Azóta is szenvedélyesen dolgozunk az almavida tökéletesítésén, hogy mindenki számára a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani. Folyamatosan új termékekkel bővítjük a kínálatunkat a meditáció kedvelőinek, a spiritualitás és a buddhizmus szerelmeseinek.

A "felnőtté válás"

A gondolat megszületése és a webshop létrehozása között óriási idő telt el, a rengeteg hátráltató tényező miatt. Az álmainkat azonban nem adtuk fel, és végül hosszú idő után sikerült elindítanunk az oldalt. Azóta is szenvedélyesen dolgozunk az almavida tökéletesítésén, hogy mindenki számára a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani. Folyamatosan új termékekkel szeretnénk bővíteni a kínálatunkat a meditáció kedvelőinek, a spiritualitás és a zen hangulat szerelmeseinek.

Békés sárkány zen kert

Kezdd el az utazást az almavida varázslatos világába!