Szállítási információk

A szállításokat a FoxPost csomagküldő szolgáltató végzi. Választható házhozszállítás, illetve csomagautomatába történő szállítás is. A szállítási díj csomagautomatába történő szállítással 790 Forint, házhozszállítással 1990 Forint. Utánvétel esetén további 190 Forintot számolunk fel a kezelési pluszköltségek miatt. 

A rendelés a megrendelést követő 3-5 munkanapon belül kerül kiszállításra. Kivételes esetekben ez eltarthat tovább is, például olyan kiemelt időszakokban, mint a Karácsony. 

Igen, erről a csomagküldő szolgáltató küld e-mailt. 

Az olyan több részből álló termékeknél, mint például a mini zen kertek, kiemelten figyelünk a csomagolásra. Minden egyes összetevőt külön-külön becsomagolva helyezünk el a dobozban, hogy a lehető legnagyobb biztonságban küldjük útjára a rendelést. A doboz belsejét térkitöltő anyagokkal béleljük ki, így biztosítva a sérülésmentes szállítást. 

Ez a legritkább esetben történhet meg, de semmi aggodalom! Csak vedd fel velünk a kapcsolatot erre a linkre kattintva, és mi megoldjuk ezt a helyzetet. A csomagok minden egyes esetben eljutnak a megrendelőhöz. Kérjük, hogy a csomagküldő szolgáltatóval te magad is vedd fel a kapcsolatot, hogy minél hamarabb átvehesd a rendelésedet!