Garancia és visszaküldés

Ilyen esetben írj nekünk egy e-mailt, és ha még nem adtuk fel a rendelésed, akkor megváltoztatjuk vagy töröljük azt. Amennyiben már feladtuk a rendelésedet, úgy az elállási jog keretében 14 napon belül, vagy azon túl a 90 napos garancia keretén belül szintén vissza tudjuk utalni a termék árát, vagy kicserélni azt egy másikra. 

A 100% boldogság garancia keretében 90 napon belül indoklás nélkül kérheted a megrendelt termék árának teljes visszatérítését, ha nem vagy elégedett vele. Továbbá a mini zen kert kiegészítőire is vállalunk garanciát, erről bővebben lejjebb olvashatsz.

A 90 napos garancia feltétele, hogy a termék minden eleme 90 napon belül visszaküldésre kerüljön (a feladás történjen meg 90 napon belül) hozzánk az eredeti csomagoláshoz leginkább hasonló módon úgy, hogy a termékben ne keletkezzenek sérülések a visszaküldés során. 

A termék jellegéből fakadó használatot meghaladó használat miatt sérült termékre a 90 napos garancia nem érvényesül. 

A termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli. Utánvétellel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni. 

A termék árát átutalással térítjük vissza. A szállítási költséget a 14 napos elállási időszak letelte után nem áll módunkban visszatéríteni. 

A 90 napos garancia feltételeiről bővebben az Általános Szerződési Feltételek 8.2. pontjában olvashatsz. 

A visszaküldött termék beérkezése után jellemzően 2-3 munkanapon belül megtörténik a visszautalás, de legkésőbb 14 napon belül. 

Először is jelezd nekünk visszaküldési szándékodat 90 napon belül üzenetben erre a linkre kattintva, vagy az info@almavida.hu e-mail címre írva. Ekkor elküldünk neked egy egyszerű útmutatót a termék visszaküldésének menetéről. 

Amennyiben eltört vagy megsérült a gereblyéd, úgy írj nekünk egy üzenetet, és mi küldünk neked egy újat. A gereblye ebben az esetben ingyenes, csak a szállítási költséget kell megtérítened. 

Amennyiben a sérülés a feladáskor, vagy a szállításkor történt, úgy teljesen ingyen küldünk egy újat a hibás kiegészítő helyett. Ehhez egy képet kell küldened nekünk, rögtön a kicsomagolás utáni állapotról az info@almavida.hu e-mail címre. Az üzenetben kérlek add meg nekünk a neved, a rendelésed számát, illetve a szállítási információkat. Amennyiben a gereblye használat során sérül meg, úgy van lehetőség egy új gereblye küldésére, ebben az esetben mindössze a szállítási díjat kell megfizetned.

Amennyiben a rendelést már átadtuk a csomagküldő cégnek, úgy csak a termék visszaküldése után tudjuk kezdeményezni a visszatérítést. Ha a rendelést még nem adtuk át a csomagküldő cégnek, úgy átutalás esetén 1-3 munkanapon belül visszautaljuk az összeget. Bankkártyás fizetés esetén ez az időtartam akár 14 napot is igénybe vehet, ugyanis a Stripe bankkártyás fizetés szolgáltatónál ennyi ideig tart általában egy-egy tranzakció feldolgozása.