Fizetési információk

– Utánvétel csomagautomatánál: csak bankkártyás fizetés. 

– Utánvétel futárnál: készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség. 

Az utánvételes fizetéseknél 190 Forint kezelési pluszköltséget számolunk fel.

– Átutalás: az összeg beérkezését követően kezdődik meg a szállítás.

– Bankkártyás fizetés: 100%-ban biztonságos felületen történik. 

A bankkártyás fizetés a Stripe szolgáltatón keresztül történik. Ez egy 100%-ban biztonságos fizetési mód, így nincs miért aggódnod a fizetés során.

A minimum rendelési összeghatár jelenleg 2990 Forint, ez alatti kosárérték esetén a rendelést nem lehet leadni. Erre azért van szükség, mert kis hazai webshopként az olcsóbb kiegészítő termékek önmagában való kiküldése rendkívül veszteséges lenne számunkra, és veszélybe sodorná a webshop működését. Köszönjük a megértést! 

Ebben az esetben kérlek először ellenőrizd, hogy minden szükséges mezőt helyesen kitöltöttél-e. Ha ennek ellenére mégsem tudsz továbblépni, úgy végezd el az alábbi lépéseket, majd utána kezd elölről a rendelés folyamatát, mert valószínűleg csak átmeneti technikai probléma adódott.

Első lépésként frissítsd az alábbi böngészők egyikének legújabb verzióját:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari

Az Internet Explorer használatát jelenleg nem javasoljuk. 

Ha egy másik ajánlott böngésző használata és a legújabb verzióra frissítés után továbbra is problémák vannak, próbálkozz az alábbi lépésekkel:

  • böngésző csökkentett módjának használata
  • a böngésző gyorsítótárának és a cookie-k törlése
  • az esetlegesen futó kiegészítők vagy bővítmények ideiglenes letiltása

Amennyiben ezek után sem sikerül a rendelés, úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, vagy írj nekünk e-mailt az info@almavida.hu e-mail címre.

A bankkártyás fizetéskor jelentkező problémák legtöbb esetben a banki szolgáltató miatt történnek, így kérlek vedd fel a kapcsolatot a kártyádat kibocsátó bankkal. 

A vásárlásról készült számlát elektronikus számla formájában küldi el az általunk használt Billingo online számlázó program. A kiküldött csomag nem tartalmaz papír alapú számlát. 

Kupont beváltani a kosár megtekintésekor vagy a pénztár oldalon van lehetőséged. Itt a Kuponkód mezőbe írd be a kuponkódot, majd a beírás után kattints a KUPON BEVÁLTÁSA gombra. Ekkor a kuponnal járó kedvezmény automatikusan levonásra kerül a végösszegből. 

A kuponok összevonására nincs lehetőség. Egy vásárlás során csak egy kuponkód használható fel.