Általános információk

A minimum rendelési összeghatár jelenleg 2990 Forint, ez alatti kosárérték esetén a rendelést nem lehet leadni. Erre azért van szükség, mert kis hazai webshopként az olcsóbb kiegészítő termékek önmagában való kiküldése rendkívül veszteséges lenne számunkra, és veszélybe sodorná a webshop működését. Köszönjük a megértést! 

Erről minden esetben tájékoztatást adunk e-mailben és a közösségi oldalakon. Készlethiány azért fordulhat elő, mert a fa alapokat kézzel készítik egyesével hazai asztalosok. Ez a folyamat időigényes, így lehetnek kisebb késések. A minőség fenntartása érdekében nem akarunk külföldi gyárakból szerezni alapokat, és hazai webshopként jobban bízunk a hazai mesterekben. 

A több részből álló termékek nagy része a dobozon belül külön becsomagolva érkezik, hogy ne sérüljenek meg a szállítás során. A csomagolásokat óvatosan nyisd fel, olló használata esetén vigyázz, nehogy belevágj a termék részeibe. Miután kicsomagoltál minden összetevőt, azokat tetszés szerint tudok elhelyezni, az egyéni ízlésed alapján. 

A mini zen kert nem igényel tisztítást, amennyiben vigyázunk, hogy ne érjék szennyeződések. A rászálló port egy sima száraz portörlő kendővel lehet eltávolítani. A folyékony szennyeződésekre különösen vigyázz, hogy elkerüljék a kertet, mert maradandó károkat tudnak okozni a fa alapanyagokban. Bővebb információkat a kertápolásról erre a linkre kattintva olvashatsz.

Amennyiben úgy tűnik, hogy nem sikerült a rendelés, de érkezett róla visszaigazoló e-mail, úgy nincs semmi teendő, a rendelés sikeresen beérkezett hozzánk. Ha nem érkezett visszaigazoló e-mail, úgy kérlek először nézd meg a levéltár promóciós, illetve spam levelei között, hátha oda került a bejövő üzenet. Ha ott sem találod, akkor valami hiba történt, ezért elölről kell kezdened a rendelés folyamatát. Ha az újbóli próbálkozás után sem jársz sikerrel, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot itt, vagy írj nekünk az info@almavida.hu e-mail címre. 

Üzenetet azonnal is tudsz nekünk küldeni a weboldalunkról, csak kattints ide. Ha pedig a saját leveleződből szeretnél nekünk írni, akkor az üzenetet az info@almavida.hu e-mail címre írd. A válaszadás jellemzően 12 órán belül megtörténik, munkaidő alatt (9-17 óra) pedig néhány órán belül. 

Amennyiben eltört vagy megsérült a gereblyéd, úgy írj nekünk egy üzenetet, és mi küldünk neked egy újat. A gereblye ebben az esetben ingyenes, csak a szállítási költséget kell megtérítened. 

A használat során megsérült mini zen kert alapot nem áll módunkban kicserélni, ebben az esetben egy új mini zen kertet tudsz tőlünk rendelni. A dekorhomok, a moha, illetve a kövek pótlását te magad is könnyedén megoldhatod, ha ellátogatsz egy közeli dekorációs/hobbi boltba. Amennyiben a gereblyéd tört el vagy sérült meg, úgy írj nekünk egy üzenetet erre a linkre kattintva, és mi küldünk neked egy újat. A gereblye ebben az esetben ingyenes, csak a szállítási költséget kell megtérítened.

Tapasztalataink szerint az oldallal kapcsolatos legtöbb probléma jellemzően a használt webböngészőhöz kapcsolódik. Ha tehát technikai nehézségeid vannak, első lépésként frissítsd az alábbi böngészők egyikének legújabb verzióját:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari

Az Internet Explorer használatát jelenleg nem javasoljuk. 

Ha egy másik ajánlott böngésző használata és a legújabb verzióra frissítés után továbbra is problémák vannak, próbálkozz az alábbi lépésekkel:

  • böngésző csökkentett módjának használata
  • a böngésző gyorsítótárának és a cookie-k törlése
  • az esetlegesen futó kiegészítők vagy bővítmények ideiglenes letiltása

A mohák nem igényelnek gondozást, hiszen nem élő növények, hanem tartósítva vannak. Semmiképpen se locsold meg őket, mert azzal kárt okozhatsz a tárgyban, amiben el vannak helyezve.